Holiday Betiga
Holiday Betiga

Betiga i okolica

Betiga je malo mjesto koje granici sa turistickim naseljem Barbariga. U Betigi se nalazi nekoliko restorana koji nude hrvatska i talijanska jela po povoljnim cijenama. Ukoliko zelite imati godisnji odmor u domacoj, obiteljskoj atmosferi, onda ste u Betigi na pravom mjestu.

 

Barbariga je tipicno turisticko naselje i nalazi se direktno uz morsku obalu. U mjestu se nalazi nekoliko restorana, poslasticarnice, supermarketi, suvenirnice. Izvan sezone je mjesto skoro prazno i nudi priliku za relaksaciju. Imajte na umu da su od oktobra do maja kupovne mogucnosti ogranicene, jer je vecina restorana i supermarketa zatvorena.

 

Vodnjan je grad stariji od 1000 godina koji sada kao i prije, njeguje tradiciju proizvodnje vina i maslinovog ulja. Veci dio stanovnistva se takodjer bavi i poljodjelstvom. Ovdje imate mogucnost probati neke od najboljih maslinovih ulja ili mozda razgledati mumije u crkvi Sv. Blaz.

 

Pula je jedan prijateljski grad prepun povijesti i pun zivota. Grad je ispunjen arheoloskim nalazistima i povijesnim gradjevinama ( arena, Zlatna vrata, Augustov hram,...). Bezborojni restorani, cafei i klubovi zovu na dobru hranu i zabavu.

 

Istra je najveci poluotok na sjeveru Jadrana. Zbog blage mediteranske klime, prelijepe prirode, odlicne hrane i bezbroj atraktivnih mjesta, je privlacan region za mnogobrojne turste.Druckversion | Sitemap
Diese Homepage wurde mit IONOS MyWebsite erstellt.